Η Σάλκε ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αντονι Αναν από τη νορβηγική Ρόζενμποργκ. Ο 24χρονος Γκανέζος διεθνής μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει το χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Αναν υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2014 και το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα 2.5 εκατ. ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του