«Ναστρεντίν Χότζας. Ιστορίες και χωρατά από τη Μικρά Ασία και τον ελλαδικό χώρο»
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:30 το βράδυ, το Κέντρο Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμού σας προσκαλεί στον Ιανό (Σταδίου 24, Αθήνα), με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου των Φαρούκ Τουντζάι και Μαρίας Σκιαδαρέση. Θα μιλήσουν: – Έλενα Χουζούρη, συγγραφέας- κριτικός – Τάσος Ψαρράς, σκηνοθέτης Αποσπάσματα διαβάζει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη. Είσοδος ελεύθερη
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:30 το βράδυ, το Κέντρο Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμού σας προσκαλεί στον Ιανό (Σταδίου 24, Αθήνα), με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου των Φαρούκ Τουντζάι και Μαρίας Σκιαδαρέση.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.