Κινητοποιήσεις από φαρμακοποιούς, εργαζόμενους στην ΥΠΑ και μηχανικούς
Σε απεργιακό κλοιό κι αυτήν την εβδομάδα η χώρα. Τις κινητοποιήσεις τους κλιμακώνουν οι φαρμακοποιοί, με στάσεις εργασίας συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ απεργία έχουν εξαγγείλει ακόμη οι υπάλληλοι στην πολιτική αεροπορία και οι μηχανικοί.
Σε απεργιακό κλοιό κι αυτήν την εβδομάδα η χώρα. Τις κινητοποιήσεις τους κλιμακώνουν οι φαρμακοποιοί, με στάσεις εργασίας συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ απεργία έχουν εξαγγείλει ακόμη οι υπάλληλοι στην πολιτική αεροπορία και οι μηχανικοί.
Συγκεκριμένα:
- Τα φαρμακεία του Πειραιά κλείνουν τη Δευτέρα και η απόφαση των φαρμακοποιών είναι για 48ωρες κυλιόμενες απεργίες. Τα φαρμακεία της υπόλοιπης χώρας θα κλεισουν την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
- Τα αστικά λεωφορεία της ΕΘΕΛ δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 έως τις 16:00 τη Δευτέρα, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
- ΤηνΤρίτηαπεργούν οι υπάλληλοι στην πολιτική αεροπορία. Μετά την απόφαση να κηρυχτεί παράνομη η απεργία της 21 Ιανουαρίου, η ΟΣΥΠΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τα μεσάνυχτα της 25 Ιανουαρίου. Επειδή οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν θα συμμετάσχουν στην απεργία, οι πτήσεις θα επηρρεαστούν μόνο στα περιφερειακά αεροδρόμια.
- Την Πέμπτη απεργούν οι μηχανικοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Οι μηχανικοί σκοπεύουν να καταλάβουν συμβολικά έξι πολεοδομίες στην Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό
- Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)
- Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]
- Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει τελικούς
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια του Champions League (vids)


