Ο Άρης ψάχνει «διπλό» στο Παγκρήτιο για να γιατρέψει την πληγή… Κούπερ
Ο Άρης διανύει μια μεταβατική περίοδο από τη στιγμή που ο Έκτορ Κούπερ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και ψάχνει την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, έως ότου οι Θεσσαλονικείς βρουν τον αντικαταστάτη του Αργεντινού τεχνικού. Δεν βγήκαν τα δελτία Καστίγιο, Σακάτα.
Ο Άρης διανύει μια μεταβατική περίοδο από τη στιγμή που ο Έκτορ Κούπερ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και ψάχνει την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, έως ότου οι Θεσσαλονικείς βρουν τον αντικαταστάτη του Αργεντινού τεχνικού.
Είναι ξεκάθαρο ότι αναζητούν περιπτώσεις προπονητών από την ισπανική αγορά ή για να το θέσουμε καλύτερα, διαθέτουν την λατινοαμερικάνικη φιλοσοφία επί του ποδοσφαίρου. Θα είναι ο Ούγκο Σάντσεθ; Σίγουρα δεν αποτελεί την λύση που ικανοποιεί στο απόλυτο τους ανθρώπους του Άρη, γι’ αυτό κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις.
Όπως και να’ χει, αυτό το θέμα δεν θα τελειώσει μέσα στο επόμενο 24ωρο, ανεξάρτητα της πρόθεσης της διοίκησης να υπάρχει νέος προπονητής στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα εξαρτηθεί όμως από τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά.
Επί του παρόντος πάντως, αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει ο Άρης στις νίκες ούτως ώστε να διατηρηθεί στο κυνήγι του στόχου της κατάκτησης μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Απέναντι στον Εργοτέλη, είναι σαφές ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος σκοπεύει να διαφοροποιήσει τη διάταξη της ομάδας και να παρατάξει μια διάταξη 4-2-3-1.
Η απουσία του Οριόλ σε συνδυασμό με την μη ετοιμότητα του Ρονάλντο Γκιάρο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Λαζαρίδης, Κουλουχέρης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα, λογικά θα παίξουν οι Βανγκέλι (αριστερά), Νέτο (δεξιά). Φατί και Κατίδης θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Τόχα θα παίξει πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης. Στα δε επιθετικά άκρα, Χαβίτο και Μίσελ θα είναι σε δεξιά και αριστερή πλευρά.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ Ρονάλντο Γκιάρο, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ και Κατίδης. Στη λίστα των απόντων είναι οι Κόκε, Πρίττας, Μενδρινός, Οριόλ πέραν ασφαλώς του ότι δεν εκδόθηκαν τα δελτία των Σακάτα, Καστίγιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442