
Ένα ακόμη διαπιστωμένο κρούσμα του ιού Η1Ν1
Ιωάννινα: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 70χρονος που έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.
Ιωάννινα: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 70χρονος που έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.
Είναι το πρώτο κρούσμα στην περιοχή των Ιωαννίνων και το τέταρτο για φέτος στην Ελλάδα.
Αρχικά, ο 70χρονος νοσηλεύτηκε στην Πνευμονολογική Κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα.
Πάντως σε χθεσινές του δηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Α. Δημόπουλος χαρακτήρισε «εξαιρετικά ήπια» την εξέλιξη των κρουσμάτων φέτος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442