Αυλαία πρώτου γύρου με το εξ αναβολής Ολυμπιακός-Πανελλήνιος
Η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει και τυπικά το βράδυ (19.00) στο κλειστό του Ρέντη με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής Ολυμπιακός - Πανελλήνιος.
Η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει και τυπικά το βράδυ (19.00) στο κλειστό του Ρέντη με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής Ολυμπιακός – Πανελλήνιος ΓΣ (Μουλά, Φραγκάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Ακαρέπης).
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη μεγάλη τους νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Δημήτρη Τζούριτς, Ρολάντο Ντεσπέιν, ενώ στον Πανελλήνιο τραυματίες και αμφίβολοι είναι οι δύο Κολομβιανοί της ομάδας Γιόχαν Εστράδα, Χόρχε Παγιάν.
Το παιχνίδι πάντως είναι ξεχωριστό για τον διεθνή ακραίο του Ολυμπιακού Ανδρέα Φράγκο, ο οποίος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στους ερυθρόλευκους από τον Πανελλήνιο στον οποίο ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στα 13 του, έχοντας προπονητή τον νυν τεχνικότου ΠΓΣ Γιώργο Κλαρούδα.
«Σίγουρα τα σιναισθήματα είναι ιδιαίτερα, αφού για πρώτη φορά θα παίξω ως αντίπαλος με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα και στην οποία εξακολουθώ να έχω πολλούς καλούς φίλους. Οφείλω πολλά στον Πανελλήνιο, αφού υπήρξαν εκεί κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ. Από την άλλη όμως μ’ αρέσει αυτό που συμβαίνει, γιατί μου υπενθυμίζει ότι έχω ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω και ότι πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια μου» δήλωσε ο Φράγκος στο www.volleyleague.gr.
Ο νεαρός άσος παρόλο που η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη δεν έδειξε να εφησυχάζεται αφού όπως τόνισε: «ο βαθμός δυσκολίας μπορεί να μην είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ, αλλά έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν υπάρχει αγώνας τον οποίο έχεις κερδίσει πριν καν γίνει το πρώτο σερβίς».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.