
Τριήμερο «λουκέτο» από την Τετάρτη στα φαρμακεία
Αθήνα: Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν -για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια- οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.
Αθήνα: Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν -για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια- οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκήρυξε τριήμερη απεργία από την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.
Οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν και την επόμενη εβδομάδα, από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Σημειώνεται ότι στον Πειραιά τα φαρμακεία θα μείνουν κλειστά όλη την εβδομάδα, δεδομένου ότι ο Σύλλογος της πόλης ήδη βρίσκεται σε απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε, μέσω του Βήματος της Κυριακής, ότι ο διάλογος ολοκλήρωθηκε και ότι πλέον η συζήτηση μεταφέρεται στη Βουλή στο πλαίσιο του νομοσχεδίου.
health.in.gr
- Συνταγή: Ζυμαρικά με σαρδέλες
- Η διαδρομή προς τη διακοπή του καπνίσματος
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]

