Ο Γιώργος Σταθόπουλος σφυρίζει στο Παναθηναϊκός-Αρης
Ο Γιώργος Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας θα σφυρίξει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ανδρέας Παππάς στο Κέρκυρα - Ολυμπιακός και ο Γιάχος στο Πανσερραϊκός - ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας θα σφυρίξει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ανδρέας Παππάς στο Κέρκυρα – Ολυμπιακός και ο Γιάχος στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ.
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!