Ριφιφί στο συνεργείο του Πυροσβεστικού Σώματος στον Ασπρόπυργο ερευνούν οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑonline άγνωστοι παραβίασαν το βράδυ των Θεοφανείων την περίφραξη και μπήκαν στο χώρο όπου επισκευάζονται οχήματα της Πυροσβεστικής.. στην συνέχεια άρπαξαν εργαλεία, τροχούς, καλώδια και ανταλλακτικά μεγάλης αξίας. Το συνεργείο «συνορεύει» με το οίκημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ελευσίνας και για το λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο το ριφιφί να έγινε όταν οι πυροσβέστες έλειπαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).