Τελευταία ημέρα για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας
Λήγει σήμερα, Τετάρτη, η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας στις ΔΟΥ χωρίς προσαυξήσεις ή πρόστιμα. Τελευταία ημέρα, επίσης, και για την κατάθεση των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας οχημάτων.
Λήγει σήμερα, Τετάρτη, η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας στις ΔΟΥ χωρίς προσαυξήσεις ή πρόστιμα.
Τελευταία ημέρα επίσης και για την κατάθεση των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας οχημάτων, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
Σημειώνεται πως όσοι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών δεν προμηθευθούν εγκαίρως το σήμα τελών κυκλοφορίας, θα επιβαρυνθούν µε πρόστιμο, καταβάλλοντας το διπλάσιο της αξίας του ειδικού σήματος.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών