Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στις 27 Ιανουαρίου αναμένονται νέες επαφές για την ονομασία της ΠΓΔΜ υπό τον Μ.Νίμιτς
Ο Μάθιου Νίμιτς, μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας αναμένεται να έχει συναντήσεις στη Νέα Υόρκη, στις 27 Ιανουαρίου με τους εκπροσώπους της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη. και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ. Είναι η πρώτη συνάντηση από τον Σεπτέμβριο του 2010.
Ο Μάθιου Νίμιτς, μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας, αναμένεται να έχει συναντήσεις στη Νέα Υόρκη, στις 27 Ιανουαρίου με τους εκπροσώπους της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι.
Την πληροφορία μετέδωσαν το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, «ΜΙΑ», επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας αλλά και φιλοκυβερνητικοί ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων.
Σύμφωνα με την τυπικά ακολουθούμενη διαδικασία, οι συναντήσεις του κ.Νίμιτς με εκπροσώπους των δύο χωρών ανακοινώνονται από τη γραμματεία του ΟΗΕ αν και επισήμως από την πλευρά του ΟΗΕ δεν έχει υπάρξει ακόμη σχετική ανακοίνωση.
Η τελευταία συνάντηση του κ.Νίμιτς με τις δύο πλευρές ήταν το Σεπτέμβριο του 2010, όταν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου