Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών των ΚΑΕ από 31/12
Σταματά προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών των ΚΑΕ στο Χρηματιστήριο λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση των Folli Follie και Elmec. Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών των δύο απορροφώμενων εταιρείων, οι κάτοχοι των οποίων θα ανταλλάξουν τις μετοχές τους με μετοχές των ΚΑΕ. Η διαπραγμάτευση των μετοχών των ΚΑΕ θα ξεκινήσει όταν καταχωρηθούν οι νέες μετοχές στις μερίδες των επενδυτών.
Την καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών (ΜΑΕ) της εγκριτικής απόφασης του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Folli Follie και Elmec Sport από την Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ, καθώς και την παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών της Folli Follie ΑΒΕΕ από τις 31 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την Πέμπτηη Folli Follie.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ανωτέρω συγχώνευσης και της ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων οι μετοχές της «Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ» παύουν προσωρινά να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τις 31 Δεκεμβρίου και μέχρι την ημερομηνία καταχώρησης των νέων μετοχών στις μερίδες των επενδυτών.
Δικαιούχοι των νέων μετοχών, που θα προκύψουν από τη συγχώνευση, είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ την 04.01.2011 (Record Date) τόσο για την εταιρία όσο και για την απορροφώσα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ, καθώς και για την απορροφώμενη Elmec Sport ABETE.
Η σχέση ανταλλαγής για τους μετόχους των συγχωνευομένων εταιριών έχει ως εξής:
– Κάθε μέτοχος της Folli Follie ΑΕΒΕ θα ανταλλάξει μία (1) μετοχή, που κατέχει, με 1,53553730 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ, που θα εκδοθούν από αυτή,
– Κάθε μέτοχος της Elmec Sport ΑΒΕΤΕ θα ανταλλάξει μία (1) μετοχή, που κατέχει, με 0,06214769 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ, που θα εκδοθούν από αυτή, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η καθεμία.
– Κάθε μέτοχος της Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ θα ανταλλάξει μία (1) μετοχή, που κατέχει, με 0,43498235 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές, που θα εκδοθούν από αυτή, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η καθεμία.
Μετά τη συγχώνευση, το μετοχικό κεφάλαιο της Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ ανέρχεται πλέον στα 18.176.463 ευρώ και διαιρείται σε 60.588.210 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442