Ομάδα εργασίας για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων με συντονιστή τον Λ.Λιαρόπουλο
Τον διορισμό του ως Συντονιστή της Ομάδας Εργασίας του υπουργείου Υγείας για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας απεδέχθη ο καθηγητής των Οικονομικών της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυκούργος Λιαρόπουλος. Ο κ. Λιαρόπουλος θα προετοιμάσει την εισήγησή του έως την 31η Μαρτίου 2011, αφού την επομένη εκκινεί ο τρίμηνος κοινωνικός διάλογος, διά του οποίου το υπουργείο θα καταλήξει σε αποφάσεις περί της συγχώνευσης των ιδρυμάτων, με τις διάφορες μορφές της.
Τον διορισμό του ως Συντονιστή της Ομάδας Εργασίας του υπουργείου Υγείας για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας απεδέχθη ο καθηγητής των Οικονομικών της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μετά από συνεννόηση που είχε με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «ο κ. Λιαρόπουλος θα προετοιμάσει την εισήγησή του έως την 31η Μαρτίου 2011, αφού την επομένη εκκινεί ο τρίμηνος κοινωνικός διάλογος, διά του οποίου το Υπουργείο θα καταλήξει σε αποφάσεις περί της συγχώνευσης των ιδρυμάτων, με τις διάφορες μορφές της».
«Η συνεισφορά του καθηγητή, κ. Λιαρόπουλου θα έχει χαρακτήρα εισήγησης προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» τονίζει ακόμη το υπουργείο Υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442