Ο Πορτίγια ήρθε, ο Κάλβο έφυγε από τον Αρη
Παίκτης του Αρη θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι ο Τόνι Κάλβο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και την Πάρμα.
Παίκτης του Αρη θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Η καριέρα του Πορτίγια:
2004-06: Ρασίνγκ 54 συμμ. 7 γκολ
2006-07: Σανταντέρ 4 συμμ.
2008: Ρασίνγκ Φερόλ (δανεικός) 15 συμμ.
2008-09: Πονφεραντίνα (δανεικός) 32 συμμ. 4 γκολ
2009-10: Σπόρτινγκ Β’ 22 συμμ. 6 γκολ
2010: Σπόρτινγκ Χιχόν 5 συμμ.
Δανεικός στην Πάρμα ο Τόνι Κάλβο
Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι ο Τόνι Κάλβο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και την Πάρμα.
Μάλιστα, η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ισπανού μετά το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στην PARMA AC με μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο, του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Αράντες Τόνι Κάλβο. Η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν».
* Οι παίκτες του Αρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου.
www.sport.gr
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442