Στέλνουν Ντέκο και Αρμεντέρος στον Παναθηναϊκό
Στον Παναθηναϊκό να διαψεύδουν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Ντέκο, ωστόσο στην Βραζιλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Επίσης, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό Εμιλιάνο Αρμεντέρος της Σεβίλλης.
Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να διαψεύδουν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Ντέκο ωστόσο στην Βραζιλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στο «τριφύλλι».
Συγκεκριμένα το όνομα του Βραζιλιάνου ακούγεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές εβδομάδες όμως από την ΠΑΕ ουδέποτε επιβεβαίωσαν πως ενδιαφέρονται για τον Ντέκο. Οι λόγοι; Αρκετοί.
Καταρχάς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι δεν είναι ο Ντέκο των προηγούμενων στόχων καθώς η πορεία του έχει πάρει την κατιούσα και στο «τριφύλλι» θέλουν παίκτες που θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.
Επίσης το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για το ποσό που θέλει να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με βάση και την ηλικία του.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «saogoncalo.com.br» σε θέμα που έχει κάνει με τις μεταγραφικές συναλλαγές για τις ομάδες του Μπραζιλέρο στην κατηγορία «ποιοι μπορεί να φύγουν» από την Πρωταθλήτρια Φλουμινένσε έχει και το όνομα του Ντέκο με τον Παναθηναϊκό να αναφέρεται ως η ομάδα που είναι ο πιθανότερος προορισμός του.
Και για Αρμαντέρος!
Την ίδια ώρα και για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες, στην Ισπανία γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος. Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα «As» αναφέρει ότι μετά την ΑΕΚ, ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να κινηθεί για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.
Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να εντάξουν τον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο δυναμικό τους και ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα της Σεβίλλης, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη.
Ο Αρμεντέρος αγωνίζεται δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι Ισπανοί, λοιπόν, υποστηρίζουν πως αρέσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι «πράσινοι» ίσως κινηθούν για την απόκτησή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442