Ποινή τριών αγωνιστικών και πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της (κεκλεισμένων των θυρών) για τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τα επεισόδια στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, στην Α1 ανδρών, με τον Ηρακλή. Παράλληλα, στον Άρη επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 7.400 ευρώ. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ετοιμάζεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της (κεκλεισμένων των θυρών) για τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τα επεισόδια στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, στην Α1 ανδρών, με τον Ηρακλή.
Παράλληλα, στον Άρη επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 7.400 ευρώ. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ετοιμάζεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
Α. Για ομαδικά υβριστικά συνθήματα πρόστιμο 3000 ευρώ
Β. Για σωρεία ρίψεων αντικειμένων εντός γηπέδου αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και μικρό τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη αντικειμένου ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) τριών αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 4400 ευρώ.
Επιστολή στην Αστυνομία έστειλε ο Αρης
Ο Αρης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και κλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και η διοίκηση της ομάδας απέστειλε σήμερα έγγραφο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για να μάθει περισσότερα για τον τραυματισμό του αστυνομικού, που αναφέρεται στην έκθεση της Αστυνομίας.
Η αναφορά στο συγκεκριμένο τραυματισμό έπαιξε ρόλο στην απόφαση του αθλητικού δικαστή, ωστόσο κανείς από την ομάδα δεν γνωρίζει για το περιστατικό. Για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε σωστό η ομάδα να μάθει το όνομα του αστυνομικού που τραυματίστηκε, αλλά και το νοσοκομείο στο οποίο διεκομίσθη.
Σε περίπτωση που δεν προκύψει απάντηση τότε η ΚΑΕ Αρης θα κινηθεί για επανεξέταση με σκοπό την μείωση της ποινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442