Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ... για ενίσχυση και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

ΠΑΟ… για ενίσχυση και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

Τα διοικητικά προβλήματα είναι αυτά που μονοπωλούν την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν κανονικά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας όπως και τα άλλα βασικά θέματα που την απασχολούν. Στο κομμάτι των μεταγραφών, δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθεί η πρώτη κίνηση, με σκοπό να... γλυκαθεί και ο κόσμος. Θέλει να αγοράσει τον Μάτος η Μποταφόγκο.

Τα διοικητικά προβλήματα είναι αυτά που μονοπωλούν την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν κανονικά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας όπως και τα άλλα βασικά θέματα που την απασχολούν. Στο κομμάτι των μεταγραφών, δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθεί η πρώτη κίνηση, με σκοπό να… γλυκαθεί και ο κόσμος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μετά την αποχώρηση των Βγενόπουλου, Πατέρα, έκανε λόγο για πάγωμα όλων των κινήσεων που αναμενόταν να γίνουν, όπως των μεταγραφικών. Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαίνεται πως ισχύει, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» τρέχουν κανονικά τις εξελίξεις για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, με τον πρώτο να βρίσκεται μάλιστα και αρκετά κοντά.

Βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εσωτερικού χαφ, με την περίπτωση του Σχάαρς να είναι αυτή που φωτογραφίζουν στην Παιανία, όσον αφορά στο στιλ του παίκτη που αναζητούν.

Ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη του Ολλανδού, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της ομάδας του. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, κυκλοφόρησε και πάλι το όνομα του Κουμορτζί (παρότι δεν είναι τύπου Σχάαρς, ενώ είναι και δεξιοπόδαρος), κάτι που διαψεύδεται όμως, μέχρι ώρας.

Αρκετοί στην πόρτα της εξόδου

Εκτός από τις μεταγραφές όμως, οι οποίες θα γίνουν ακόμα κι αν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα στο κομμάτι της αναζήτησης, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Σεϊταρίδης, Φερνάντες, Δημούτσος, Πλεσί και Γκοβού, βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα, στην οποία δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο Λουίς Γκαρσία, εφόσον υπάρξει μια ικανοποιητική πρόταση.

Όσο για τους υπόλοιπους, θα τερματιστεί ο δανεισμός του Φερνάντες που θα επιστρέψει στην Μπόχουμ και τρίτος τερματοφύλακας θα προωθηθεί ο νεαρός Καπίνος, ενώ δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Πλεσί, Δημούτσος.

Τέλος, για τους Γκοβού, Σεϊταρίδη θα αναζητηθούν προτάσεις κι αν δεν υπάρξει, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της κοινής λύσης της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό.

Θέλει να αγοράσει τον Μάτος η Μποταφόγκο

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της Μποταφόγκο από την παρουσία του Μαρσέλο Μάτος στην ομάδα και δείχνουν πρόθυμοι να αποκτήσουν τον παίκτη με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται στη Βραζιλιάνικη ομάδα ως δανεικός φέτος και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος της Μποταφόγκο τόνισε:«Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός παίκτης και ταιριάζει απόλυτα στη Μποταφόγκο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Μαρσέλο Μάτος» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν γνωρίζουμε τι επενδύσεις θα γίνουν, αλλά πρέπει να μάθουμε τι θέλει και ο Παναθηναϊκός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024