Προβλήματα στις μετακινήσεις και την Τετάρτη, λόγω της 24ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, κατά συνέπεια δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ. Ήδη από τα μεσάνυχτα της Τρίτης ματαιώνονται πάνω από 25 δρομολόγια τρένων και του προαστιακού.
Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιούν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει στάση από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.
Κλειστό μέχρι τις 3 το κέντρο της Αθήνας
Μπαράζ συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων.
Στις 12:30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστέρας, πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και φοιτητικούς συλλόγους.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήσαν τη δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Πώς θα κινηθούν τα μέσα τις επόμενες μέρες
Την Πέμπτη στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ.
Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00. Στάση εργασίας και στον Προαστιακό από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Την Παρασκευή τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα λεωφορεία που θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαντόλνι κατέληξαν σε συμβιβασμό
- UEFA Champions League: Η καθηλωτική ρεβάνς Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ζωντανά στο MEGA
- Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη στους τελικούς
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στους μύθους της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ, απαντάμε με αλήθειες
- Γαστούνη: Έσπασαν και έκαψαν το μαγαζί του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού
- Παναγής Παπαληγούρας: Γνώση των πραγματικών προβλημάτων
- Η ΕΕ ποντάρει δισεκατομμύρια σε γιγάντια data center για ΑΙ – Κάποιοι το θεωρούν μάταιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442