Alapis: Μεταβίβασε το 15,206% ο κ. Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης
Στο 6,119%από το 21,325% μεταβλήθηκε στις 16/12 το ποσοστό του κ. Λαυρέντιου Λαυρεντιάδη στην Alapis.Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η μεταβολή πραγματοποιήθηκε, μετά την πώληση του συνόλου των μετοχών / μεριδίων που κατείχε στις εταιρείες ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), Lamda PARTNERS GP LIMITED (η οποία […]
Στο 6,119%από το 21,325% μεταβλήθηκε στις 16/12 το ποσοστό του κ. Λαυρέντιου Λαυρεντιάδη στην Alapis.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η μεταβολή πραγματοποιήθηκε, μετά την πώληση του συνόλου των μετοχών / μεριδίων που κατείχε στις εταιρείες ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), Lamda PARTNERS GP LIMITED (η οποία κατέχει έμμεσα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) και Lamda PARTNERS (INVESTORS) LTD.
Παράλληλα, στις 16/12 ο κ. Mario Al-Jebouri, ότι, απέκτησε έμμεσα ποσοστό 15,206% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, που αντιστοιχούν σε 37.276.585 κοινές ονομαστικές μετοχές αυτής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Mario Al-Jebouri δήλωσε ότι κατέχει άμεσα το 100% των μετοχών της JINAKELA TRADING LIMITED, η οποία με τη σειρά της κατέχει το 100% των μετοχών της ILERFON INVESTMENTS LIMITED. Στις 16/12/2010, η ILERFON INVESTMENTS LIMITED απέκτησε των σύνολο των μετοχών / μεριδίων των εταιρειών ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), LAMDA PARTNERS GP LIMITED (η οποία κατέχει έμμεσα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) και LAMDA PARTNERS (INVESTORS) LTD.
Πριν από την απόκτηση αυτή, ο κ. Mario Al-Jebouri δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, μετοχές ή δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.
Επιπλέον, η εταιρεία γνωστοποιεί, κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε στις 20/12/2010 από την εταιρεία JINAKELA TRADING LIMITED, η οποία ενεργεί για λογαριασμό της και για λογαριασμό της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας, ILERFON INVESTMENTS LIMITED, ότι, στις 16/12/2010, απέκτησαν έμμεσα ποσοστό 15,206% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, που αντιστοιχούν σε 37.276.585 κοινές ονομαστικές μετοχές αυτής, μετά την απόκτηση από την ILERFON INVESTMENTS LIMITED του συνόλου των μετοχών / μεριδίων των εταιρειών ZIRBUKA ENTERPRISES LTD (η οποία κατέχει άμεσα ποσοστό 5,206% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας), LAMDA PARTNERS GP LIMITED (η οποία κατέχει έμμεσα ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας) και LAMDA PARTNERS (INVESTORS) LTD.
Πριν από την απόκτηση αυτή, ούτε η JINAKELA TRADING LIMITED ούτε η ILERFON INVESTMENTS LIMITED κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, μετοχές ή δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.