Το προφίλ ενός σύγχρονου ηγέτη, με αγάπη στη μουσική, προωθούν Πούτιν και Μεντβέντεφ
Μουσικόφιλοι δηλώνουν τόσο ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όσο και ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δύο άνδρες, που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία, προωθούν το προφίλ ενός σύγχρονου ηγέτη με αγάπη για τη μουσική.
Μουσικόφιλοι δηλώνουν τόσο ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όσο και ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δύο άνδρες, που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία, προωθούν το προφίλ ενός σύγχρονου ηγέτη με αγάπη για τη μουσική.
O Ντμίτρι Μεντβέντεφ καλλιεργεί την εικόνα ενός σύγχρονου ηγέτη, παρουσιάζεται ως λάτρης της ροκ μουσικής και αναφέρεται συχνά στο πάθος του για τους Pink Floyd και τους Deep Purple.
Ο Ρώσος πρόεδρος παρακολούθησε την Κυριακή μια μεγάλη συναυλία του Βρετανού τραγουδιστή Ελτον Τζον και αμέσως μετά το τέλος της έσπευσε να γράψει στο Twitter πόσο ικανοποιήθηκε από την παράσταση.
«Παρακολούθησα το κονσέρτο του Έλτον Τζον. Εργάζεται πολύ σοβαρά και έχει ποιότητα. Πάνω από τρεις ώρες ζωντανή μουσική» έγραψε ο Ντ.Μεντβέντεφ.
Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Ρώσος πρόεδρος είχε παρακολουθήσει και συναντηθεί με τον τραγουδιστή των U2, Μπόνο, ο οποίος τραγούδησε για πρώτη φορά στη Ρωσία.
Από την πλευρά του, και ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε την αγάπη του για τη μουσική, όταν πριν από λίγες ημέρες έπαιξε στο πιάνο κάποιες μελωδίες, ενώ τραγούδησε και το ρεφρέν του τραγουδιού Blueberry Hill του Λούις Αρμστρονγκ σε μια συναυλία που δόθηκε στην Αγία Πετρούπολη, ενώπιον πολλών διάσημων σταρ όπως η Σάρον Στόουν, η Μόνικα Μπελούτσι, ο Μίκι Ρουρκ και η Ορνέλα Μούτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Βενεζουέλα: Μητέρα και τρία παιδιά επιβίωσαν επί 11 ημέρες στα ερείπια μετά τον καταστροφικό σεισμό
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442