Πρόβλημα με Ντουντού και Ρόμενταλ, συνάντηση Μαρινάκη-Κόκκαλη
Δύο προβλήματα προέκυψαν στον Ολυμπιακό, μετά τη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το πρώτο αφορά τον Ντουντού, ο οποίος, έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου κέρατος στον έξω μηνίσκο και το δεύτερο έχει να κάνει με τον Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην επιγονατίδα που του δημιούργησε αιμάτωμα. Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον «αγώνα κατά της φτώχειας». Συνάντηση Μαρινάκη-Κόκκαλη...
Δύο προβλήματα προέκυψαν στον Ολυμπιακό, μετά τη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το πρώτο αφορά τον Ντουντού, ο οποίος, πέραν της αποβολής του, αισθανόταν τη Δευτέρα ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Η εξέταση έδειξε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου κέρατος στον έξω μηνίσκο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.
Πρόβλημα υπάρχει και με τον Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην επιγονατίδα που του δημιούργησε αιμάτωμα. Ο Δανός έκανε θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο ευελπιστεί ότι μετά από 48 ώρες θα έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα ώστε να κάνει μία πιο ακριβή διάγνωση.
Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον Αλμπερτ Ριέρα, καθώς ο υπερηχογραφικός έλεγχος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται από την Τετάρτη να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Μετά τη προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον αυριανό «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars Ολυμπιακού) και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Λεάντρο, Βάντερσον, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί.
Μαζί τους θα αγωνιστούν και οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Γεωργάτος, Νινιάδης, Γιαννακόπουλος, Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ (οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν και με τις δύο ομάδες).
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Ριέρα και Ρόμενταλ, οι οποίοι θα προπονηθούν την Τρίτη στις 18:00 στο Ρέντη.
Συνάντηση Μαρινάκη – Κόκκαλη
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σωκράτης Μαρινάκης και με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος των πειραιωτών συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την ομάδα, αλλά και για το φιλικό κατά της φτώχειας που θα διεξαχθεί την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την απόκτηση του Φεράν Τόρες
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442