Με νίκες συνέχισαν οι Μπόστον Σέλτικς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς στην προσπάθειά τους για κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Ο Μπόστον Σέλτικς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους Νετς τους οποίους κέρδισαν εκτός έδρας με 100-75, ενώ τα Σπιρούνια επικράτησαν τον Χόρνετς 109-84 και είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ, καθώς μετράει 17 νίκες και μόλις 3 ήττες!
Με νίκες συνέχισαν οι Μπόστον Σέλτικς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς στην προσπάθειά τους για κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια.
Ο Μπόστον Σέλτικς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους Νετς τους οποίους κέρδισαν εκτός έδρας με 100-75, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νέιτ Ρόμπινσον.
Ο play maker των Σέλτικς δεν άφησε να φανεί το κενό του τραυματία Ραζόν Ρόντο, καθώς σκόραρε 21 πόντους ενώ μάζεψε επίσης 6 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ για να ολοκληρώσει μια πολύ καλή εμφάνιση.
Για τους φιλοξενούμενους, που γενικά πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, ξεχώρισαν επίσης ο Ντέιβις με 16 πόντους, ενώ ο Βον Ουέιφερ, γνωστός από την σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε άλλους 8.
Με νίκη συνέχισαν την εκπληκτική, προς το παρόν, πορεία τους οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα Σπιρούνια επικράτησαν τον Χόρνετς 109-84 και είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ, καθώς μετράει 17 νίκες και μόλις 3 ήττες!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.