
Το δικαστήριο της Φλωρεντίας αύξησε την ποινή στο δολοφόνο του οπαδού της Λάτσιο
Σε εννέα χρόνια και τέσσερις μήνες αύξησε την ποινή του αστυνομικού που σκότωσε τον οπαδό της Λάτσιο, Γκαμπριέλε Σάντρι, τον Νοέμβριο του 2007, το δικαστήριο της Φλωρεντίας.
Ο Σάντρι έπεσε νεκρός από σφαίρα του αστυνομικού, Λουίτζι Σπακαροτέλα, στις 11 Νοεμβρίου του 2007. Οπαδοί της Λάτσιο συγκρούστηκαν με φίλαθλους της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Στη διάρκεια των επεισοδίων, το όπλο του Σπακαροτέλα εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε τον Σάντρι, παρόλο που εκείνος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.
Αρχικά το Δικαστήριο της Φλωρεντίας είχε επιβάλει στον αστυνομικό ποινή κάθειρξης έξι ετών με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας. Ωστόσο, η πλευρά του Σάντρι άσκησε έφεση και οι δικαστές αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Σπακαροτέλα με εννέα χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκισης.
www.sport.gr
- Πετρέλαιο σε εποχή… covid – Βουτιά 19% τον Μάιο
- Όταν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και δεν τον αναγνώρισε κανείς
- «Μας έστειλε ψεύτικο μισθωτήριο»: Οι καταγγελίες για τον 27χρονο που εξαπατούσε ενοικιαστές
- Η σαρωτική επέλαση των Shein – Temu και ο γρίφος των 3 ευρώ
- Ντόρτμουντ και Σάλκε «σφίγγουν τον κλοιό» στα διαρκείας
- Καύσωνας: «Ανάσα» από αύριο σε Γαλλία και Βρετανία – Ο «θερμικός θόλος» έφερε ρεκόρ θερμοκρασιών και νεκρούς





