Αύξηση 19,5% στα έσοδα του προϋπολογισμού το Νοέμβριο
Σε 5 δισ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά έσοδα του Προϋπολογισμού το Νοέμβριο, σημειώνοντας αύξηση 19,5% σε ετήσια βάση. Στα έσοδα του Νοεμβρίου περιλαμβάνονται 700 εκατ. ευρώ από την ρύθμιση για την περαίωση. Στο 11μηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 5% και ανήλθαν σε 45,5 δισ. ευρώ. Πλέον για να επιτευχθεί ο στόχος του Προϋπολογισμού 2011 το Δημόσιο θα πρέπει να εισπράξει 6 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο.
Σε 5 δισ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά έσοδα του Προϋπολογισμού το Νοέμβριο, σημειώνοντας αύξηση 19,5% σε ετήσια βάση. Στα έσοδα του Νοεμβρίου περιλαμβάνονται 700 εκατ. ευρώ από την ρύθμιση για την περαίωση ανελέγκτων φορολογικών υποθέσεων.
Τα έσοδα από τον ΦΠΑ κατέγραψαν τον Νοέμβριο αύξηση 10,4%, ενώ στο 11μηνο αυξήθηκαν κατά 5%. Τα έσοδα από τα τελωνεία ενισχύθηκαν κατά 33% σε σχέση με τον Νοέμβριο 2009. Οι επιστροφές φορών σημείωσαν τον Νοέμβριο αύξηση 40% περίπου.
Στο 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 5% και ανήλθαν σε 45,5 δισ. ευρώ, όταν ο στόχος του νέου Προϋπολογισμού αναφέρεται σε αύξηση εσόδων κατά 6% στο σύνολο του 2010. Σημειώνεται πως στο 10μηνο τα έσοδα έτρεχαν με ρυθμό 3,8%.
Πλέον για να επιτευχθεί ο στόχος του Προϋπολογισμού 2011 το Δημόσιο θα πρέπει να εισπράξει 6 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο, στόχος που θεωρείται ρεαλιστικός, καθώς στο τέλος του έτους παραδοσιακά οι εισπράξεις είναι αυξημένες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν η Chanel συνάντησε τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα παραμύθια την υψηλή ραπτική
- Μειώνεται αργά το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά εκατομμύρια γυναίκες παραμένουν χωρίς κινητό
- Καιρός: Έρχεται ζέστη, όχι καύσωνας -Τι δείχνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο 10ήμερο
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Σπερμαγεδδών»: Σε κρίση η ανδρική γονιμότητα, προειδοποιούν οι επιστήμονες
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442