Συσκότιση λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στον διάδρομο προσγειαπογειώσεων στο διεθνές αεροδρόμιο στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ανέβαλε για πολλή ώρα τουλάχιστον 20 απογειώσεις επιβατικών πτήσεων στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε η κίνηση είναι και η μεγαλύτερη. Η συσκότιση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, ενώ όλες οι πτήσεις που κατέφθαναν στο αεροδρόμιο οδηγήθηκαν από τον πύργο ελέγχου προς τα κοντινά αεροδρόμια του Ουέλινγκτον και του Χάμιλτον.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).