
Νίκη του Ολυμπιακού στο τάι-μπρέικ, πρόκριση της ΕΑ Πατρών
Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη εφετινή νίκη του στο Champions League, επικρατώντας της πολωνικής Γιαστρζέμπσκι με 3-2 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του Γ' ομίλου και της 2ης αγωνιστικής. Η ΕΑ Πατρών προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Challenge Cup, νικώντας 3-0 την ΑΕ Καραβά.
Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη εφετινή νίκη του στο Champions League, επικρατώντας της πολωνικής Γιαστρζέμπσκι με 3-2 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του Γ’ ομίλου και της 2ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάντως τα εύκολα δύσκολα, καθώς αν και προηγήθηκαν με 2-0 ισοφαρίστηκαν και κινδύνεψαν να χάσουν το παιχνίδι, αφού η αντίπαλός τους προηγήθηκε στο τάι-μπρέικ με 13-12. Στο σημείο εκείνο, όμως, βρήκαν το σθένος να αντιστρέψουν τη ροή της αναμέτρησης.
Με άσο του Τζούριτς και τριπλό μπλοκ στην πολωνική επίθεση που ακολούθησε ο πρωταθλητής Ελλάδας έφτασε σε μια δύσκολη και αγχώδη αλλά πολύτιμη νίκη, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Τα σετ: 28-26, 25-22, 23-25, 17-25, 15-13.
ΑΕ Καραβά – ΕΑ Πατρών 0-3
Η ΕΑ Πατρών προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Challenge Cup με δύο νίκες επί της ΑΕ Καραβά, καθώς μετά το 3-1 στην αχαϊκή πρωτεύουσα επικράτησε της κυπριακής ομάδας και στη Λεμεσό, με 3-0, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, για το β’ γύρο της διοργάνωσης.
Τα σετ: 22-25, 21-25, 22-25.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
