Κλειστός μέχρι νεωτέρας ο Θόλος του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο
Ο Θόλος και ο εξωτερικός χώρος του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, έκλεισαν τη Δευτέρα για τους επισκέπτες και τους τουρίστες, μέχρι νεωτέρας. Στη Γερμανία εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για τρομοκρατικά χτυπήματα.
Ο Θόλος και ο εξωτερικός χώρος του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, έκλεισαν τη Δευτέρα για τους επισκέπτες και τους τουρίστες, μέχρι νεωτέρας.
Οι γερμανικές Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για την απόφαση αυτή, ωστόσο, οι επισκέψεις των γκρουπ, οι οποίες είχαν κλείσει εκ των προτέρων, συνεχίζονται.
Η Γερμανία ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας την Τετάρτη, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανακοίνωσε πως υπάρχουν «συγκεριμένα σχέδια» για πραγματοποίηση επιθέσεων από ισλαμιστές, χωρίς να διευκρινίσει τους στόχους των επιθέσεων αυτών.
Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, που είναι συνήθως καλά πληροφορημένο στα θέματα ασφαλείας, «τρομοκράτες θέλουν να συλλάβουν ομήρους και να προκαλέσουν λουτρό αίματος μέσα στο Ράιχσταγκ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442