Πλημμύρα σε ανθρακωρυχείο στη νοτιοδυτική Κίνα παγίδευσε 28 εργαζομένους την ώρα που έκαναν εργασίες επέκτασης, όπως μετέδωσαν τα κινεζικά ΜΜΕ την Κυριακή ενώ 13 συνάδελφοί τους πρόλαβαν να ξεφύγουν εγκαίρως. Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Νεϊτζιάνγκ της επαρχίας Σιτσουά και είναι το πιο πρόσφατο σε σειρά παρόμοιων, συχνά θανατηφόρων, περιστατικών στη χώρα.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.