Από την ομάδα που υποχρέωσε τη Φενερμπαχτσέ στην πρώτη ήττα σε 5 αγωνιστικές της Ευρωλίγκα προέρχεται ο MVP αυτής της εβδομάδας στη διοργάνωση. Ο Σάμια Μέχια σημείωσε 29 πόντους οδηγώντας τη γαλλική Σολέ σε νίκη, 82-78, επί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ένας παίκτης φτάνει τους 29 πόντους σε έναν αγώνα της Ευρωλίγκα, αλλά και η πρώτη φορά για παίκτη της Σολέ στις συμμετοχές της στο κορυφαίο διασυλλογικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ποτέ ξανά η Σολέ δεν έχει πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.