Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Λιλ, μετά το εμφατικό 5-2 στην έδρα της Καέν. Η Μαρσέιγ απέτυχε να εκμεταλευτεί την έδρα της απέναντι στη Λανς, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του σαμπιονά. Η πρωτοπόρος Μπρεστ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα στην έδρα της με τη Σοσό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!