Aπό 4,3% έως 4,9% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου
Προβάδισμα έως 4,9% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, βάσει των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στην τρίτη θέση το ΚΚΕ με ποοστό άνω του 9%, ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 3%.
Προβάδισμα έως 4,9% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, βάσει των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Συγκεκριμένα βάσει της δημοσκόπησης της GPO που μετέδωσε το Mega, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 29,7%, η ΝΔ 24,8%, το ΚΚΕ 9,6%, ο ΛΑΟΣ 6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,3% και η Δημοκρατική Αριστερά 1,7%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του Alter, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28,9%, έναντι 24,6% της ΝΔ.
Στη τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 9% και ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 4,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1,5%.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:
«Σήμερα μιλάει ο λαός, δεν μιλούν οι δημοσκόποι. Και αν θέλουν κάποιοι σημείο αναφοράς, υπάρχει το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Κάθε άλλη δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου, τέτοιες ώρες, ακουμπάει στο πονηρό και δεν εξυπηρετεί την αλήθεια.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΦΗ-ΑΕΛ 3-0: Ο Φούντας με δυο γκολ κλείδωσε τη νίκη από το 7’
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει νέα πλήγματα στο Ιράν – Δεύτερος τραυματίας από πυρά ιρανικού πυραύλου
- Ηλίας Παπαγγελής: Η κόρη μου βρήκε χτες στα Τέμπη ένα ανθρώπινο οστό – Απόδειξη για το μπάζωμα
- Κάτι καλό μαγειρεύεται: Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Heat 2» – Όλα όσα γνωρίζουμε
- Τα δύο υπέροχα γκολ του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (vids)
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
