Ανάκληση για 1.439 Suzuki SX4 στην ελληνική αγορά
Τα Suzuki SX4 οδηγούνται στα συνεργεία προκειμένου να γίνει αντικατάσταση στις βίδες στήριξης των εξωτερικών καθρεφτών καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν φαινόμενο συντονισμού εις βάρος της ορατότητας του οδηγού.
Στην ανάκληση SX4 2WD 1.6 θα προχωρήσει η επίσημη αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά συνολικά 1.439 αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από τις 31 Μαΐου 2007 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2009 με αριθμούς πλαισίου από JSAGYA21S0000107882 έως JSAGYA21S00207083 στα οποία απαιτείται αντικατάσταση στις βίδες στήριξης των εξωτερικών καθρεπτών.
Η συγκεκριμένη επιδιόρθωση πραγματοποιείται καθώς ο τύπος βίδας που χρησιμοποιέιται δεν διαθέτει σπείρωμα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκαλείται συντονισμός στο κρύσταλλο του καθρέπτη και να δυσχεραίνεται η ορατότητα του οδηγού.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki, σε όλη την Ελλάδα, για τις απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης AΕΒE, στο τηλέφωνο 210-9988168.
auto.in.gr
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442