Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν σε ένα δρόμο και η ομάδα να ανακάμπτει ψυχολογικά και αγωνιστικά, το οικονομικό αδιέξοδο οδήγησε και πάλι τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού στην αποχή από τις προπονήσεις.
Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν σε ένα δρόμο και η ομάδα να ανακάμπτει ψυχολογικά και αγωνιστικά, το οικονομικό αδιέξοδο οδήγησε και πάλι τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού στην αποχή από τις προπονήσεις.
Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν, οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη αντί της προγραμματισμένης προπόνησης, συγκεντρώθηκαν για ένα διώρο στα αποδυτήρια και μίλησαν, αποφασίζοντας να μην προπονηθούν.
Ο λόγος ποιος άλλος; Οικονομικός. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη είχε υποσχεθεί σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ότι θα από τις 31 Οκτωβρίου θα γίνονταν κανονικά οι πληρωμές της 1ης δόσης του συμβολαίου για τη νέα χρονιά, αλλά και η εξόφληση του 1/8 των οφειλόμενων, από τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι υποσχέσεις όμως έμειναν υποσχέσεις, με αποτέλεσμα την Παρασκευή (5/11) οι παίκτες να λάβουν ένα… εξοργιστικά μικρό ποσό, το οποίο τους οδήγησε στην απόφαση να απέχουν από την απογευματινή προπόνηση.
Οπως έγινε σαφές λοιπόν, οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν τηρήθηκαν και η ρητή δέσμευση της διοίκησης του ΤΑΠ, έμεινε στα λόγια. Με απόφαση του Στέλιου Καζάζη μάλιστα, αναβάλλεται και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.