Στα χέρια πιάστηκαν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ογκούτσι Ονιέγου στην προπόνησης της Μίλαν την Παρασκευή (05/11) και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μιλανέλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης των ροσονέρι. Αφορμή στάθηκε ένα δυνατό τάκλιν του Ιμπραΐμοβιτς στον αμερικανό αμυντικό, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του δεύτερου.
Ο Ονιέγου, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό, έπιασε από τον λαιμό τον διεθνή επιθετικό, που δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια και χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να σταματήσει ο καβγάς. Εξαιτίας του επεισοδίου, μάλιστα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνηση.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.