Νέα ατυχία στην ΑΕΚ, τραυματίστηκε ο Μπλάνκο
Ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον πονοκέφαλο του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ισμαελ αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Η κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, ωστόσο ο Χιμένεθ ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του. Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Δημητριάδη στη διάρκεια του ματς.
Ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον πονοκέφαλο του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ισμαελ αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο.
Η κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, ωστόσο ο Χιμένεθ ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, πάνω που τον είδε να επιστρέφει στα γκολ και τις θετικές εμφανίσεις.
Την Κυριακή (19:30) εξάλλου, η «Ένωση» έχει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο δεν υπολογίζονται οι Σκόκο, Γεωργέας, Γιάχιτς, Μανωλάς, με τους Ντιόπ, Πατσατζόγλου, Λυμπερόπουλο και πλέον Μπλάνκο, να είναι αμφίβολοι.
Επεισόδιο με Δημητριάδη
Στο μεταξύ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Βασίλης Δημητριάδης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της συνάντησης, Γιάχο, για την απόφαση του πέναλτι αλλά και για μια φάση που ανακόπηκε ως οφσάιντ ο Καράμπελας και ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Ανδριόλα.
Στην… κουβέντα μπήκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού, Θανάσης Λάτκος με τα πνεύματα να οξύνονται προς στιγμήν, μέχρι την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.
www.sport.gr
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
- Πρώτη φάση και 1-0 η Αργεντινή με τον ΜακΆλιστερ (vid)
- LIVE: Αργεντινή – Ελβετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442