Με πρωταγωνιστή τον Μόντα Ελις, ο οποίος πέτυχε 46 πόντους (9/12 βολές, 17/22 δίποντα και 1/2 τρίποντα), οι Ουόριορς νίκησαν 132-128 τους Ρόκετς, που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Λουίς Σκόλα (36 πόντους και 16 ριμπάουντ)!
Με πρωταγωνιστή τον Μόντα Ελις, ο οποίος πέτυχε 46 πόντους (9/12 βολές, 17/22 δίποντα και 1/2 τρίποντα), οι Ουόριορς νίκησαν 132-128 τους Ρόκετς, που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Λουίς Σκόλα (36 πόντους και 16 ριμπάουντ)!
Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα πήρε το Μαϊάμι, κερδίζοντας 97-87 τους Σίξερς στη Φιλαντέλφια, με τον Ντουέιν Ουέιντ να σημειώνει 30 πόντους και τον Λεμπρόν Τζέιμς 16.
Με σούπερ δίδυμο τούς Ντουράντ και Ουέστμπρουκ, οι οποίοι πέτυχαν μαζί 58 πόντους, η Οκλαχόμα επικράτησε των Μπουλς 106-85.
Ο Νίκολα Πέκοβιτς στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ είχε 6 πόντους (3/3 δίποντα) και 1 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής στην ήττα 116-117 των Τίμπεργουλβς από τους Κινγκς. Ο Κώστας Κουφός σε 8 λεπτά είχε 4 πόντους (2/3 δίποντα) και 2 ριμπάουντ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in