
«Ίδρωσε», αλλά πέρασε ο Φέντερερ στα ημιτελικά του όπεν Στοκχόλμης
Ο Ρότζερ Φέντερερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον συμπατριώτη του Στάνισλας Βάβρινκα στο όπεν της Στοκχόλμης. Ο κάτοχος 16 γκραν σλαμ επικράτησε τελικά με 2-1 σετ και στα ημιτελικά του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Λιούμπισιτς.
Ο Ελβετός έχασε το πρώτο σετ με 2-6, αλλά κέρδισε τα άλλα δύο με 6-3, 6-2. «Όλοι περίμεναν εμένα να κερδίσω, αλλά η νίκη δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ο Βάβρικα έπαιξε φανταστικά και με δυσκόλεψε πάρα πολύ», τόνισε ο Φέντερερ. Αντίθετα εκτός τουρνουά έμεινε ο Σόντερλινγκ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γερμανό Μάιερ με 6-7, 1-6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442