Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να ενισχύεται στα επίπεδα των 1.580 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Στις 11:35 ο γενικός δείκτης ήταν υψηλότερα κατά 0,77% στις 1.585,15 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 12,2 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 0,85%, της μεσαίας ενισχυόταν κατά 0,17% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε κέρδη 0,06%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 0,75%.
Συνολικά, 52 μετοχές κινούνταν ανοδικά, 39 πτωτικά και 26 παρέμεναν σταθερές.
Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές είναι σε αρνητικό έδαφος, ενώ ανοδικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE-100 υποχωρούσε κατά 0,31% στις 5.686,04 μονάδες, στο Παρίσι, ο δείκτης CAC-40 σημείωνε πτώση 0,40% στις 3.791,85 μονάδες και στη Φρανκφούρτη, ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,32% στις 6.469,90 μονάδες.
Νωρίτερα, στις ασιατικές αγορές επικράτησαν πτωτικές τάσεις και στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225 έκλεισε στις 9.381,60 μονάδες με απώλειες 1,65%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
- Ο Ζελένσκι δήλωσε πως αναμένει την παραλαβή πυραύλων Patriot και την άδεια για την κατασκευή τους
- Απίστευτο: Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» για να συλλάβει τα γαλάζια μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)












































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442