To 1o service Direct Express της VW άνοιξε τις πύλες του στην Μεταμόρφωση
To Direct Express απευθύνεται σε κατόχους αυτοκινήτων VW πενταετίας και άνω, που θέλουν να συντηρήσουν τα αυτοκίνητα τους σε χαμηλές τιμές και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Από τις 5 Οκτωβρίου 2010, το πρώτοservice Direct Express της επίσημης αντιπροσωπείας της VW, Kosmocar λειτουργεί στην Μεταμόρφωση δίνοντας την ευκαιρία σε κατόχους αυτοκινήτων της φίρμας να συντηρήσουν τα αυτοκίνητα τους με γνήσια ανταλλακτικά και ποιότητα VW σε οικονομικές τιμές και χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.
Σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις ενδεικτικά αναφέρεται ότι έως τις 31/12/2010 το service Direct Express προσφέρει στους κατόχους GOLF και POLO κατασκευής από το 1998 έως το 2005 αντικατάσταση λαδιού & φίλτρου με 69 ευρώ -συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ- και αντικατάσταση στα εμπρόσθια τακάκια με 89 ευρώ.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το service Direct Express στα τηλ.: 210 2854170, 210 2854180 ή στο Fax: 210 2823664.
auto.in.gr
- Γαλακτοκομικά: Αυξήθηκε 11% το διεθνές εμπόριο – Το τυρί παραμένει η «ατμομηχανή» του κλάδου
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442