Οριστικά εκτός θα μείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τον δύσκολο αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός πλάνων και οι Πατσατζόγλου, Γεωργέας.
Οριστικά εκτός θα μείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τον δύσκολο αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός πλάνων και οι Πατσατζόγλου, Γεωργέας.
Ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη.
Ο Λυμπερόπουλος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στον έσω πλάγιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση του Σαββάτου.
Εκτός πλάνων είναι ακόμη ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που παραμένει κλινήρης, όπως και ο Νίκος Γεωργέας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.