Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χικς και Τζιλέτ μπλοκάρουν την αγοραπωλησία της Λίβερπουλ

Χικς και Τζιλέτ μπλοκάρουν την αγοραπωλησία της Λίβερπουλ

Η μεγάλη ώρα για την Λίβερπουλ θα αργήσει και άλλο, καθώς το δικαστήριο ανέβαλε την τελική απόφαση, για το πρωί (09:00) της 25ης Οκτωβρίου. Και αυτό εξαιτίας ενός εγγράφου του δικαστηρίου του... Τέξας που προσκόμισε η πλευρά των Χικς και Τζιλέτ, μέσω του οποίου αξιώνουν περίπου 1 δις λίρες, ποσό που υποστηρίζουν πως αντιστοιχεί στην οικονομική ζημία που έχουν υποστεί, λόγω της ομάδας.

Η μεγάλη ώρα για την Λίβερπουλ θα αργήσει και άλλο, καθώς το δικαστήριο ανέβαλε την τελική απόφαση, για το πρωί (09:00) της 25ης Οκτωβρίου. Και αυτό εξαιτίας ενός εγγράφου του δικαστηρίου του… Τέξας που προσκόμισε η πλευρά των Χικς και Τζιλέτ, μέσω του οποίου αξιώνουν περίπου 1 δις λίρες, ποσό που υποστηρίζουν πως αντιστοιχεί στην οικονομική ζημία που έχουν υποστεί, λόγω της ομάδας.

Οι Χικς και Τζιλέτ κατηγόρησαν τον Μάρτιν Μπρόουτον, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, αλλά και την Royal Bank of Scotland ως υπεύθυνη σκευωρίας, που με σκοπό την πώληση του συλλόγου στη NESV. Τόνισαν χαρακτηριστικά μάλιστα, πως οι προαναφερθέντες αρνήθηκαν πολύ καλύτερες προτάσεις ενώ έφτασαν σε σημείο να αποκρύψουν άλλες αντίστοιχες, από τους ίδιους του ιδιοκτήτες.

Ο απώτερος σκοπός βέβαια, ήταν να καλυφθεί πλήρως η Royal Bank of Scotland και οι ίδιοι να μην πάρουν ούτε… σεντ από αυτά που δαπάνησαν και σε ζημία ξεπέρασε το 1 δις λίρες. Για τον λόγο αυτό, προσέφυγαν στο δικαστήριο του Τέξας, το οποίο φέρεται να έχει συναλαγές με την Royal Bank of Scotlan και ως εκ τούτου αποκτά αρμοδιότητα στο να παγώσει την αγοραπωλησία.

Η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη και ενώ όλα έδειχναν ότι τα πάντα τελειώνουν με θετικό τρόπο για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, εμφανίστηκε αυτό το έγγραφο και όπως όλα δείχνουν περιπλέκει την κατάσταση. Σύσσωμη η διοίκηση των «κοκκίνων» αλλά και ο Τζον Χένρι (επίδοξος αγοραστής) παρακολούθησαν με αγωνία το θέμα, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο πλέον για να δοθεί η οριστική λύση.

www.sport.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024