Η μεγάλη ώρα για την Λίβερπουλ θα αργήσει και άλλο, καθώς το δικαστήριο ανέβαλε την τελική απόφαση, για το πρωί (09:00) της 25ης Οκτωβρίου. Και αυτό εξαιτίας ενός εγγράφου του δικαστηρίου του… Τέξας που προσκόμισε η πλευρά των Χικς και Τζιλέτ, μέσω του οποίου αξιώνουν περίπου 1 δις λίρες, ποσό που υποστηρίζουν πως αντιστοιχεί στην οικονομική ζημία που έχουν υποστεί, λόγω της ομάδας.

Οι Χικς και Τζιλέτ κατηγόρησαν τον Μάρτιν Μπρόουτον, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, αλλά και την Royal Bank of Scotland ως υπεύθυνη σκευωρίας, που με σκοπό την πώληση του συλλόγου στη NESV. Τόνισαν χαρακτηριστικά μάλιστα, πως οι προαναφερθέντες αρνήθηκαν πολύ καλύτερες προτάσεις ενώ έφτασαν σε σημείο να αποκρύψουν άλλες αντίστοιχες, από τους ίδιους του ιδιοκτήτες.

Ο απώτερος σκοπός βέβαια, ήταν να καλυφθεί πλήρως η Royal Bank of Scotland  και οι ίδιοι να μην πάρουν ούτε… σεντ από αυτά που δαπάνησαν και σε ζημία ξεπέρασε το 1 δις λίρες. Για τον λόγο αυτό, προσέφυγαν στο δικαστήριο του Τέξας, το οποίο φέρεται να έχει συναλαγές με την Royal Bank of Scotlan και ως εκ τούτου αποκτά αρμοδιότητα στο να παγώσει την αγοραπωλησία.

Η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη και ενώ όλα έδειχναν ότι τα πάντα τελειώνουν με θετικό τρόπο για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, εμφανίστηκε αυτό το έγγραφο και όπως όλα δείχνουν περιπλέκει την κατάσταση. Σύσσωμη η διοίκηση των «κοκκίνων» αλλά και ο Τζον Χένρι (επίδοξος αγοραστής) παρακολούθησαν με αγωνία το θέμα, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο πλέον για να δοθεί η οριστική λύση.

www.sport.gr

Γράψτε το σχόλιό σας