Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος εν όψει Ισραήλ
Οι απουσίες των Τζιόλη και Τοροσίδη αναγκάζουν τον Φερνάντο Σάντος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ, την Τρίτη, για τα προκριματικά του Euro 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τον Βύντρα στη θέση του δεξί μπακ, τον Κατσουράνη στη θέση του Τζιόλη, αλλά και της είσοδο των Καφέ, Σαλπιγγίδη στην 11άδα.
Οι απουσίες των Τζιόλη και Τοροσίδη αναγκάζουν τον Φερνάντο Σάντος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ, την Τρίτη (12/10), για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τον Βύντρα στη θέση του δεξί μπακ, ώστε να καλυφθεί η απουσία του Τοροσίδη, ενώ η μη συμμετοχή του τραυματία Τζιόλη θα επιφέρει σειρά αλλαγών στη μεσαία γραμμή της Εθνικής.
Στη θέση που αγωνίστηκε ο Τζιόλης στο ματς με τη Λετονία, θα παίξει απέναντι στο Ισραήλ ο Κατσουράνης και θα βρίσκεται μπροστά από τους στόπερ της Εθνικής.
Δεξιά στα χαφ θα πάει ο Καφές και ο Μάκος θα υπάρχει στον πάγκο ως εναλλακτική λύση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σάντος ετοιμάζει μία σημαντική αλλαγή και στην επίθεση, με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει τη θέση του Μήτρογλου.
Το υπόλοιπο σχήμα της Εθνικής θα είναι ίδιο με αυτό του ματς με τη Λετονία. Ο Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Τζαβέλλας και κεντρικοί αμυντικοί οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος. Την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης και Σαμαράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442