
Φιλικό επιλέκτων Β’ και Γ’ Εθνικής με τον Ατρόμητο στη μνήμη του Μπαχράμη
Φιλικό στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (13/10), όπως ανακοίνωσε η η ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει στο Ελληνικό, μεταξύ επιλέκτων της Β' - Γ' Εθνικής και του Ατρομήτου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.
Φιλικό στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (13/10), όπως ανακοίνωσε η η ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει στο Ελληνικό, μεταξύ επιλέκτων της Β’ – Γ’ Εθνικής και του Ατρομήτου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την ερχόμενη Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Ελληνικό φιλικός αγώνας μεταξύ των επίλεκτων της FOOTBALL LEAGUE / FOOTBALL LEAGUE 2 – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.
Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος από μια σειρά αγώνων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται σε κοινωνικές πρωτοβουλίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442