
Φιλική νίκη της εθνικής επί του Παναθηναϊκού σε επίπεδο νέων
Με γκολ του Βέλλιου στο 42' η εθνική Νέων νίκησε 1-0 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, σε φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ήταν το τελευταίο τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της συμμετοχής του στην προκριματική φάση του EURO 2011 (11-16/10 στην Πορτογαλία).
Με γκολ του Βέλλιου στο 42′ η εθνική Νέων νίκησε 1-0 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, σε φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ήταν το τελευταίο τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της συμμετοχής του στην προκριματική φάση του EURO 2011 (11-16/10 στην Πορτογαλία).
Η σύνθεση της εθνικής: Ταμπάκης, Βλάχος, Αγτζίδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Σταμόγιαννος, Κοτσαρίδης, Καθάριος, Βέλλιος, Κατίδης, Βαλεριάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καλδέλης, Καϊμακαμούδης, Σταφυλίδης, Κολοβός, Μαρινάκης, Διαμαντάκος.
Μετά την αναμέτρηση ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Δώσαμε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
»Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα. Έχουμε μερικές ημέρες μπροστά μας για να διορθώσουμε κάποια πράγματα.
»Πιστεύουμε στα παιδιά και έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Θα πάμε στην Πορτογαλία με πάθος και ψυχή για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Η τελευταία προπόνηση της εθνικής επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί στις 10, ενώ η αναχώρηση της αποστολής για την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου έχει προγραμματιστεί στις 14:10.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ

