Να μπουν «στην πολιτική μάχη» κάλεσε τους νέους η Αλέκα Παπαρήγα
Κάλεσμα στους νέους ανθρώπους «να οργανωθούν και να μπουν στην πολιτική μάχη» απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον για τα προβλήματα των νέων ζευγαριών.
Κάλεσμα στους νέους ανθρώπους «να οργανωθούν και να μπουν στην πολιτική μάχη» απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον για τα προβλήματα των νέων ζευγαριών.
Η κα Παπαρήγα περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια, τα οποία, όπως είπε, δυσκολεύονται να δημιουργήσουν οικογένεια και κυρίως να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, και προέβλεψε ότι τους επόμενους μήνες, η κατάσταση θα επιδεινωθεί με νέα μέτρα και εκτός μνημονίου, που θα φέρει η κυβέρνηση.
Για να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον εν μέρει, αυτά τα προβλήματα, η κα Παπαρήγα είπε ότι πρέπει να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας και η πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν πρέπει να πάει η ψήφος τους χαμένη και ζήτησε, στις εκλογές του Νοεμβρίου να υποστηριχθούν οι συνδυασμοί που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα