
Πρόσκληση της Α.Διαματοπούλου για την Εθνική Διακομματική Επιτροπή Παιδείας
H υπουργός Παιδείας με επιστολή της προς τους προέδρους των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, τη γγ του ΚΚΕ και την Εκτελεστική Γραμματεία Οικολόγων Πράσινων, απευθύνει πρόσκληση για την εκπροσώπησή τους στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία. Οι πολιτικοί αρχηγοί προσκαλούνται να ορίσουν μέσα σε δέκα ημέρες, τον εκπρόσωπο του κόμματός τους, καθώς και τον αναπληρωτή του (μέλη του Εθνικού ή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία, η οποία και θα λειτουργήσει καθ΄όλη τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442