Παρέμβαση στο θέμα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ανεφοδιασμό της αγοράς έκανε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς έκανε έκκληση τόσο στους ιδιοκτήτες φορτηγών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, όσο και στον πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, δηλαδή -όπως εξήγησε- «να κάνει η κυβέρνηση έστω και με καθυστέρηση αυτό που πρότεινε η ΝΔ από την αρχή».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας: «Επισημαίνω τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη, και εκείνη του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως θύμα των δακρυγόνων, που σήμερα βέβαια πέφτουν με δική του εντολή».

Καταλήγοντας, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Κάνω έκκληση να πρυτανεύσει η λογική από όλες τις πλευρές σήμερα, όχι αύριο, γιατί το εμπόριο έχει φθάσει στα όριά του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ