
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού σε συζήτηση υπό τον πρωθυπουργό την Τρίτη
Σύσκεψη για το προσχέδιο προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργος Παπανδρέου, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργών.
Σύσκεψη για το προσχέδιο προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργος Παπανδρέου.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και οι υπουργοί: Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τίνα Μπιρμπίλη, Δημήτρης Ρέππας, Λούκα Κατσέλη, Ανδρεάς Λοβέρδος, Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Πεταλωτής.
Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τον Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την οικονομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΑ’)
- Άνοιξη και κνησμός του σκύλου: Τι πρέπει να γνωρίζετε
- «Βασιλικό» τριπλ-νταμπλ του ΛεΜπρόν και νέα νίκη για τους Λέικερς (120-101) – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: Ωμή παρέμβαση υπέρ της κυβέρνησης και εις βάρος της ανεξάρτητης δικαιοσύνης
- Ελένη Βουλγαράκη: Η νέα ζωή στη Λισαβόνα και το πολυτελές σπίτι
- Ο Πολονάρα νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στο παρκέ! (vids)

