Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Roomster: Ποιός κρύβει τι;

Skoda Roomster: Ποιός κρύβει τι;

Αναζητώντας τον λόγο ύπαρξης του καμουφλαρισμένου Roomster, θυμηθείτε ότι στην επικείμενη έκθεση του Παρισιού η Skoda θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά της γκάμας Greenline -με έμφαση στις χαμηλές εκπομπές ρύπων- για τα Fabia, Roomster, Octavia, Yeti και Superb.

Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που προκαλεί περισσότερες απορίες από όσες λύνει! Ακόμη και η σύντομη συζήτηση με τον οδηγό του δεν αποδείχθηκε πολύ διαφωτιστική για τα σχέδια της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ήταν ομολογουμένως πολύ φιλικός με τον φωτογράφο μας αλλά δεν μπορούσε -ή δεν ήθελε- να αποκαλύψει κάτι, δηλώνοντας ευθέως ότι δεν έχει ιδέα τι οδηγεί.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα Roomster με τροποποιημένο το μπροστινό κάτω μέρος και ένα καμουφλάζ που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε Skoda ή σε αυτοκίνητο άλλης φίρμας, καθώς είναι ξεκάθαρα διαφορετικό ακόμη και από το «ψυχεδελικό» καμουφλάρισμα που χρησιμοποιούν οι BMW, Audi, Jaguar και άλλες εταιρείες στις μέρες μας.

Το γεγονός ότι τα Fabia και Roomster ανανεώθηκαν οπτικά την άνοιξη του 2010, αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα ακόμη facelift ενώ εξίσου απίθανο είναι να πρόκειται για μια ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου καθώς ο φωτογράφος μας άκουσε τον βενζινοκινητήρα να λειτουργεί κανονικά. Τι θα λέγατε ωστόσο για μια υβριδική έκδοση;

Όπως ο ίδιος ο οδηγός του υπέθεσε, σε αυτό το Roomster μάλλον υπάρχει μια νέα αισθητική προσέγγιση για μια μελλοντική σπορ έκδοση αλλά κανείς δεν αποκλείει ότι έχουμε απλώς να κάνουμε με ένα ακόμη κόλπο του marketing ώστε το αυτοκίνητο να πάρει περισσότερη δημοσιότητα.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024