«Θα ήταν ιδανικό να μείνω στον ΠΑΟ» λέει ο Γιασικεβίτσιους
Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την φετινή σεζόν εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ, σε δηλώσεις του στην kaunodiena.lt, τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν θα περιμένει για... πάντα.
Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την φετινή σεζόν εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο Λιθουανός γκαρντ, σε δηλώσεις του στην kaunodiena.lt, τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν θα περιμένει για πάντα.
«Θα ήταν ιδανικό να μείνω στον Παναθηναϊκό. Οι ίδιοι δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πιθανότητα να με ξαναφωνάξουν και δεν πρόκειται να περιμένω για πάντα.
» Είναι αλήθεια πως τώρα για οικογενειακούς λόγους δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Αν, όμως, σε λίγο καιρό έρθει μια καλή πρόταση από άλλη χώρα θα την συζητήσω και θα πάμε εκεί οικογενειακώς», είπε ο «Σάρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442